De enige webwinkel waar je mag onderhandelen over de verkoopprijs!
iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius PostNL GDPR/AVG

Verzendbijdrage

Kosten

Nederland: v.a. 2,99 euro

Belgie: v.a. 6,45 euro

Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk: 13 euro

Afleveren artikelen

LagePrijzenWinkel.nl zorgt ervoor dat de producten aan huis of op collect point bezorgd worden. De pakketten worden verstuurd met een pakketdienst (Kiala, PostNL) en alle pakketten, inclusief brievenbuspakjes, hebben een track en trace nummer. 
De aflevertijden waar u rekening mee moet houden zijn van 08.00 uur tot en met 17.00 uur. De afleverdagen zijn van maandag t/m vrijdag. Levering op zaterdag is niet mogelijk.

Als u niet thuis bent wordt er geprobeerd om het pakket bij de buren af te geven. Wanneer er geen levering mogelijk is ontvangt u een bon met meerdere mogelijkheden om het pakket alsnog in ontvangst te kunnen nemen. 
Als u niet thuis bent komt PostNL de volgende werkdag bij u terug. Als er bij de 2e levering ook niemand thuis is ontvangt u een bevestiging van PostNL met daarop een adres (bij u in de buurt) waar u het pakket af kunt halen. 
Dagdelen afspreken behoort niet tot de mogelijkheden. Ook het afspreken van een tijdstip behoort niet tot de mogelijkheden.

U kunt er ook voor kiezen om de spullen op een tijdstip dat het u uitkomt bij ons kantoor in Heerhugowaard zelf af te halen. Let wel, dit kan uitsluitend op afspraak. 

In principe worden de artikelen in 1 keer uitgeleverd.

Levertijden

De levering van de producten binnen Nederland (exclusief de Waddeneilanden) vindt normaliter plaats volgens opgave van de vervoerder tijdens de bestelling. LagePrijzenWinkel doet er vanzelfsprekend alles aan om de artikelen binnen de aangegeven termijn uit te leveren. 
In de praktijk zijn wij echter afhankelijk van de pakketdienst. Het kan voorkomen dat er geheel buiten onze schuld om vertragingen optreden bij de pakketdienst. Vandaar dat we de aangegeven levertijden nooit 100% kunnen garanderen.
LagePrijzenWinkel.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor overschrijding van de aangegeven levertermijn.
Wij willen u derhalve adviseren om niet langer te wachten met het plaatsen van uw bestelling als voor u strikt noodzakelijk is. Wij hebben de gratis service van levering op afroep.

Dit betekent dat wij uw bestelling voor maximaal één maand gratis voor u opslaan en u deze op elk moment kunt afroepen. 
Op die manier weet u zeker dat u de artikelen op het juiste moment ontvangt, waardoor u in vaak drukke periodes van verhuizing, nieuwbouw en verbouw geen zorgen heeft over de opslag van uw bestelling.

Geeft u in dergelijke gevallen aan bij de bestelling dat u de levering wilt uitstellen.

Wijze van afleveren

Het vervoer wordt door ons uitbesteed aan een externe vervoerder. De producten worden aan de (eerste) voordeur, op de begane grond afgeleverd. Dit betekent dat u zelf in eventueel verticaal transport (b.v. naar de 1e verdieping) moet voorzien. Afleveren aan een postbus is niet mogelijk!

Kosten afleveren

De kosten van levering proberen wij zoveel mogelijk te beperken. Lage Prijzen Winkel neemt een deel van de verzendkosten en de gehele verpakkingskosten voor haar rekening. 

Kosten retourneren

Particulier:
De kosten van retournering zijn voor uw rekening met uitzondering van situaties waarin een ondeugdzaam product is geleverd. Na ontvangst ontvangt u het aankoopbedrag inc de verzendkosten voor heenzending terug. 

Bedrijfsmatig:
De kosten van retournering zijn voor uw rekening met uitzondering van situaties waarin een ondeugdzaam product is geleverd. Na ontvangst ontvangt u het aankoopbedrag verminderd met de verzendkosten voor heenzending terug. 

Afhalen van uw bestelling

LagePrijzenWinkel.nl levert de bestelling graag aan huis. Nadeel hiervan is dat er gedurende de leverdag continu iemand op het afleveradres aanwezig moet zijn.

Omdat wij ons kunnen voorstellen dat u liever zelf het moment van levering bepaalt, bieden wij u de mogelijkheid om uw bestelling af te halen bij ons kantoor te Heerhugowaard. Neem in dit geval contact op met de afdeling orderverwerking om een datum van afhalen af te spreken. Betaling per pin is niet mogelijk, vooruitbetaling via iDeal of overmaken per bank heeft onze voorkeur; wel kan er contant afgerekend worden (tot 100 euro).

Het afhalen van uw bestelling kan op afspraak.